25 January 2012

bila hati dah sayang..

Asslamualaikum.. Salam Sejahtera..


firstly, thanks pada semua yang follow blog along nie.. tekezut jugak tengok tadi.. dah ada 18 orang.. sebenarnya blog nie baru lagi.. along ada target sendiri untuk blog nie.. tapi tinggi sangat target tu.. huhu.. ermm, macam along cakap.. blog nie banyak cerita jiwang.. entry kali pun jiwang jugak.. hehe

tadi along terserempak dengan kamen rider.. masa tu along baru balik dari bilik IT.. terserempak dengan dia dekat dataran.. hanya pandangan kosong yang mampu along berikan.. sebab along tau kalau along senyum pada dia, pasti hati along juga yang akan terluka..

along taknak hati along menangis lagi.. cukup la dulu-2 hati along menangis sebab kehilangan insan yang paling bererti dalam hidup along.. along taknak ianya berulang lagi.. better along pendam je perasaan along nie.. macam lagu Shahir tu la.. huhu

nota kaki :: merepek meraban jap.. otak blur dengan assignment.. :p

3 comments:

YaYaNsMuM said...

Gud job,(^_^).Kamen Rider tu hensem tak?huhu...chill dear..life is too short to be sad.

wanie said...

power rangers xder?

LEGGING DAN SKIRT SENDAT....VINTAGE KAH?
hewhewhew..
http://pulsowanie.blogspot.com/2012/01/nama-vintage-muslimah-tapi-baju-macam.html

faq-roul said...

beruntung kamen rider tu. :)